Natural Garden in a Valley, year 3

EN: Fictional school project, year 3 (2011-2012):

Residents: Small Family (51, 49, 22 and 20 years of age) with an interest in horticulture and biology.
Garden:

Garden design for a detached house on a large plot of land which slopes down slightly towards a natural meander. The garden is situated in a rural Flemish valley and is legally located in a nature reserve. The purpose of the assignment was to match the landscape and the meander with the contemporary design of the house. The house was not connected to the sewer system and was therefore obliged to provide for its own individual sewage disposal system. This system had to be natural as well as aesthetically integrated in the garden.

NL: Fictief school-project, 3e jaar (2011-2012):

Bewoners: Gezin (51, 49, 22, 20jaar) met een grote interesse voor tuinieren en biologie.
Tuinopp.:

Een ontwerp voor een alleenstaand huis op een groot perceel dat lichtjes afhelt naar de bijhorende oude meander. De tuin is gesitueerd in een landelijke Vlaamse Vallei en ligt in een natuurgebied. De doelstellingen voor dit ontwerp zijn het integreren van het landschap en zijn meander in een hedendaagse vormgeving. Het huis is niet aangesloten op het rioleringsstelsel, en is dus verplicht om een eigen IBA (individuele behandeling van afvalwater) te voorzien. Deze wordt landschapelijk geïntegreed in de tuin.